100 jaar woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Advies op maat
Vakkundige stoffering

Slapen

Goed slapen begint met een goed bed, bijvoorbeeld op advies van onze slaapspecialisten. We hebben meer dan 95 jaar ervaring als woonspecialist. Doe online alvast ideeën op of kom naar onze showroom, waar u inspiratie op kunt doen met meer dan 3.500m2 bedden en andere meubelen. 

We staan bekend om het advies op maat, zowel op het gebied van slapen als wanneer het gaat om wonen en de diverse meubels voor bij u in het interieur. Kom naar de showroom in Oude Tonge in de omgeving van Middelharnis, Hellevoetsluis en Oud Beijerland, waar onze adviseurs u graag meer vertellen over wat er mogelijk is.

Boxsprings en matrassen

Op het gebied van slapen heeft u de keuze uit verschillende soorten bedden. Populair zijn de boxsprings, waar we u goed over kunnen adviseren. De bedden bestaan uit een matrasbodem, een matras en eventueel een matrastopper om op te slapen. Op die manier ontstaat er een bed met een fijne ondersteuning, die bovendien een mooie uitstraling in de slaapkamer heeft.

Uiteraard kunnen we u bovendien goed adviseren over de andere soorten matrassen die er beschikbaar zijn, in combinatie met de verschillende soorten bedbodems. Kom naar de showroom, waar we u er graag meer over vertellen.

Ledikanten en linnenkasten

Voor de slaapkamer op zoek naar specifieke producten of alles om het bed heen? Kom dan bijvoorbeeld onze ledikanten ontdekken. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met een goed bed voor de kleine, waardoor dit een uitstekende eerste stap is.
Verder heeft u de keuze uit een aantal mooie linnenkasten voor in de slaapkamer, om al uw kleding op een eenvoudige manier netjes op te kunnen bergen. We zijn uw specialisten op het gebied van slaapgenot. Kom naar de showroom om uw vragen te stellen. 

Van Kempen interieurs is de Slaapspecialist van Goeree Overflakkee. 

Bij ons kunt u terecht voor advies op het gebied van slapen. Van boxsprings tot ledikanten. Van matrassen tot lattenbodems. Voor iedere slaapkamer hebben wij een bed waarin u heerlijk kunt wegdromen. Ook van een linnenkast kunnen wij u voorzien. Of heeft u soms een juniorbed ndig? Dat kan. Wij verkopen ook eenpersoons (kinder) bedden. Kortom, uw nachtrust is ons hoogste doel.