Stressless nu ook op Goeree-Overflakkee

600 kilometer ten noorden van Oslo ligt de gemeente Sykkylven. Hier wonen slechts 7.625 mensen op iets minder dan 340 vierkante kilometer. De regio is het centrum van een buitengewoon succesverhaal in de internationale meubelindustrie.

In 1971 introduceerde Ekornes de eerste relaxzetel van Stressless. Al snel werd hij bekend om zijn innovatieve functies, subliem comfort en Scandinavische uitstraling. Ze hebben niet op hun lauweren gerust en Stressless behoort vandaag de dag tot de bekendste meubelmerken ter wereld.

Bij Van Kempen Interieurs hebben wij een complete Stressless comfort-studio die je zal doen verbazen. Op ruim 125m2 waan je zich in een Scandinavisch sfeer met prachtige vergezichten en mooie bossages. Ga je er maar een rustig bij zitten, naast een grote collectie fauteuil’s hebben wij ook zitcombinatie’s, home Office werkplekken, en eetkamerstoelen.

Vi sees i vårt showroom!

4f6885d5 Bc95 4786 B408 F761e91fef4e

Leun achterover en bespaar; Alleen tot 31 maart 2024 kunt u echt leer krijgen voor een lagere stofprijs op alle Stressless zitbanken. Kom langs, we adviseren u graag.

Vragen over de producten van Stressless?

Heb je vragen over de producten van Stressless van Van Kempen Interieurs? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!