100 jaar woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Specialist in maatwerk kasten en banken!
Vakkundige stoffering

Spectral airboard tv-meubel

Nieuw! Spectral Air is radicaal anders te noemen. Bij van Kempen interieurs in Oude-Tonge vertellen wij u graag alles over het baanbrekend design van de 'Air'.

Een schitterend nieuwe lijnenspel die zeer nauwkeurig is vervaardigd. De lijn van het TV-meubel stapt af van de blokken en rechthoekige vormen. De vormgeving gaat bijna op in het design van de steeds dunner wordende media. Ultra dunne televisies zijn namelijk een steeds groter contrast bij zware hangkasten. Het airboard is magnetisch, en met de slimme stripper zijn alle kabels onzichtbaar.

 

Air Sound variatie

U kunt u huidige soundbar van SONOS, Samsung, LG, Böse, Sony etc gebruiken, maar natuurlijk zijn er ook spectral soundbars leverbaar.

 

Air charge bar

De charge bar is een slim draadloos oplaadpunt voor uw multimedia. 
Een echte blikvanger in mooi eikenhout afgewerkt. De combinatie tussen staal en hout geeft een eigentijdse look.

 

Smart Light

Je kunt je meubel voorzien van zachte sfeervolle achtergrondverlichting. De onzichtbare geïnstalleerde LED-strips verlichten de bovenrand van het SPECTRAL meubel indirect. Dit versterkt het ruimtelijke effect in de omgeving. Met de app kunt u helderheidsniveau van uw keuze opslaan, voor iedere sfeer een eigen niveau. Tevens is de Smart light App ook te gebruiken om te dimmen.