100 jaar woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Specialist in maatwerk kasten en banken!
Vakkundige stoffering

Interstar TV Lift 215-35

TV Lift 215-35 (Binnenkort bij Van Kempen Interieur)

 

Interstar uit Assen is al vele jaren bekend als de leverancier met een mooie TV-lift.

In het verleden was het best makkelijk, je had of een 32 inch of een 42 inch tv. Maar dit tijdperk ligt al even achterna. De TV's worden steeds groter, en zo dus ook de wens voor maatwerk binnen dit genre. Bij van Kempen interieurs vertellen ze u graag de vele mogelijkheden in maat en uitvoeringen.

Indien gewenst maken wij u droomkast in 3D op de planner. Uniek is dat wij als een van de enige winkeliers onze eigen installateurs hebben, zodat de realisatie van uw Interstar kast snel en professioneel wordt opgehangen.


De tv-lift zorgt voor meer vrijheid bij het inrichten van uw verblijf. Nog steeds heeft de TV en de multimedia een centrale plek in het interieur. Maar voor vele blijft de TV een object wat liever onzichtbaar mag zijn op het moment dat deze niet aanstaat.

Anders wordt dit wanneer uw flatscreen alleen zichtbaar is wanneer u dat wilt. De liftsystemen van Interstar worden voorzien van een afstandsbediening en kunnen dan ook op iedere gewenste hoogte worden ingesteld. Met een druk op de knop kunt u uw tv-scherm eenvoudig laten zakken in de kast of verdwijnt deze achter het dressoir. Vervolgens sluit de bovenplaat automatisch, waardoor er niets anders overblijft dan een design meubelstuk. Een tv-lift is ideaal wanneer u even geen gebruik maakt van uw flatscreen.