100 jaar woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Specialist in maatwerk kasten en banken!
Vakkundige stoffering

Vloeren

De vloer speelt een cruciale rol bij de uitstraling van uw interieur. Mooi wonen met een comfortabele bank en bijvoorbeeld een stijlvolle eethoek begint met een vloer die daarvoor goed geschikt is. Bekijk de verschillende meubels bij ons uit het assortiment en kom naar onze showroom in Oude Tonge, in de omgeving van Middelharnis, Hellevoetsluis en Oud Beijerland. Onze adviseurs helpen u graag met een rondleiding langs onze mooie vloeren.

PVC en tapijt vloeren

Binnen de vloeren zien we tegenwoordig de populariteit toenemen van PVC vloeren en tapijt. Een vloer van PVC lijkt sterk op een houten vloer, maar is gemakkelijker in onderhoud. Dat betekent wel het plezier van een mooie vloer, maar niet het omkijken hiernaar zoals bij een houten vloer.

Tapijt is ook weer helemaal terug van weggeweest. We zijn al meer dan 95 jaar uw woonspecialist, waardoor we het materiaal uit de gratie hebben zien raken en dat nu weer terug hebben zien komen. We adviseren u graag over een mooi tapijt in de slaapkamer, bijvoorbeeld op basis van een hoogpolige of juist een meer laagpolige uitvoering.

Vloerkleed voor meer sfeer

Wilt u meer sfeer aanbrengen aan uw vloer? Daar hoeft u over het algemeen geen totaal nieuwe vloer voor aan te (laten) leggen, in plaats daarvan zijn er andere warme oplossingen beschikbaar. Kom naar de showroom in Oude Tonge en ontdek daar onze mooie vloerkleden. Onze adviseurs zorgen er graag voor dat u eenvoudig inspiratie op kunt doen en zelf kunt ontdekken hoe een kleed kan bijdragen aan een fijne sfeer in huis.