100 jaar woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Specialist in maatwerk kasten en banken!
Vakkundige stoffering

Raamdecoratie

Voor raamdecoratie bent u bij van Kempen Interieurs op het eiland Goeree Overflakkee aan het juiste adres. Wij leveren gordijnen in vrijwel alle soorten en maten en in verschillende materialen. Geef uw ramen de uitstraling die ze verdienen met onze raamdecoratie. Zoekt u naar een oplossing om de inkijk te beperken of wilt u voorkomen dat er teveel licht naar binnenvalt waardoor de temperatuur oploopt? Onze adviseurs in de showroom kunnen u daar goed bij helpen. Kom naar Oude Tonge in de omgeving van Middelharnis, Hellevoetsluis en Oud Beijerland. We vertellen u daar graag meer over de verschillende mogelijkheden, de materialen en natuurlijk het effect op uw interieur.

95 jaar specialist in zonwering en gordijnen

We zijn bij Van Kempen Interieurs al meer dan 95 jaar uw specialist op het gebied van zonwering en gordijnen. Dat betekent dat we goed weten welke stoffen er beschikbaar zijn en hoe die matchen met bijvoorbeeld de meubels die u heeft staan.

Kom naar onze showroom in Zeeland, waar we u graag laten zien hoe de verschillende materialen en kleuren elkaar mooi aanvullen. Op die manier kunt u inspiratie opdoen met onze raamdecoratie. Vertrouw op de kennis en kunde van onze adviseurs, die u ook op basis van foto’s uitstekend van dienst kunnen zijn.

Advies op maat en 3.500m2 wooninspiratie

We zijn gespecialiseerd in de verschillende vormen van raamdecoratie, uiteraard in combinatie met ons advies op maat. Kom naar onze showroom voor meer dan 3.500m2 aan wooninspiratie en bekijk zelf de mooie oplossingen voor raamdecoratie. Of vraag het onze adviseurs, die u graag op weg helpen met de verschillende mogelijkheden voor zonwering en gordijnen. Zij helpen u een goede keuze te maken, zodat u het interieur op een mooie manier kunt aanvullen en u er bovendien heel praktisch gebruik van kunt maken.