100 jaar woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Specialist in maatwerk kasten en banken!
Vakkundige stoffering

Cocoon TV Meubel

Eyecatcher en thuisbioscoop
Een tv-meubel staat nagenoeg in een ieder zijn interieur. En ondanks dat er steeds minder kasten in een interieur staan, wordt deze kast steeds belangrijker. En dat is niet zo gek als we bedenken dat we uren in de woonkamer doorbrengen om te ontspannen en televisie te kijken. Er kan dan gekozen worden voor iets eenvoudigs maar een eyecatcher maakt je woonkamer wel echt af. Cocoon is zo'n eyecatcher! Een mooie televisie sluit qua klasse perfect aan bij het design van Cocoon. 

Orde en netheid
Kun je wel wat opbergruimte gebruiken om alle snoeren en (rand)apparatuur van je televisie in op te bergen? Cocoon heeft hiervoor de oplossing. Snoeren worden al gauw als rommel gezien en als alles weg is gewerkt kun je er ook niet meer over struikelen of je er aan ergeren. 

Uitnodiging
Wil je graag een passend tv-meubel kopen maar vindt je het lastig om een keuze te maken? In onze showroom in Oude-Tonge staan vele modellijnen gepresenteerd en helpen wij je graag met de zoektocht naar iets wat echt bij je past. We hebben er zin in uw Spectral te laten zien, maar zeker ook te laten horen.