100 jaar woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Advies op maat
Vakkundige stoffering

Wonen

Mooi wonen begint met mooie meubelen. Ze zorgen voor een stijlvol interieur, dankzij topmaterialen waar we topmerken die we voeren mee werken. Kom naar onze showroom in Oude Tonge in de omgeving van Middelharnis, Hellevoetsluis en Oud Beijerland om dat zelf te ontdekken of doe alvast inspiratie op. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag mooier te wonen. Zoekt u een compleet nieuw interieur of gaat het specifiek om de zitmeubelen of iets voor in de eetkamer? We zijn al 95 jaar uw woonspecialist en bieden in de showroom niet minder dan 3.500 m2 wooninspiratie.

Bank en andere zitmeubelen

Op het gebied van wonen zijn we bijvoorbeeld uw specialist in banken  en hoekbanken. Het zijn belangrijke elementen in het interieur, die heerlijk zitten en bovendien bijdragen aan de mooie uitstraling.

Volledig ontspannen kan in de fauteuils  en nog beter in de relaxfauteuils, bijvoorbeeld terwijl u een goed boek leest. Het is heerlijk wonen met mooie meubelen, waarmee we u bijvoorbeeld helpen de woonkamer volledig opnieuw in te richten.

Alles voor de eetkamer

Uiteraard draait wonen om meer dan alleen de woonkamer, vandaar dat we tevens uw specialist zijn voor de eetkamer. Bekijk bijvoorbeeld onze eetkamerstoelen  en eetkamertafels oftewel eettafels, net als de mooie kasten en wandkasten in het bijzonder. Het zijn die meubelen die ervoor zorgen dat u mooi kunt wonen. Doe online alvast inspiratie op en kom naar de showroom, waar onze adviseurs u graag van dienst zijn met een advies op maat.

 

Bij Van Kempen interieurs kunt u namelijk terecht voor diverse stijlen op het gebied van wonen.

 

De produkten kan je kort samengevat verdelen in zitmeubelen (banken en fauteuils), kasten, eethoeken, stoffering (karpetten) en slapen. Klassiek met kersenhout en stevige banken, modern met mooie grijstinten en metalen, en lifestyle van stoere, mooie natuurlijke leersoorten en mixen van materialen. Ons team helpt u graag aan een mooi interieur middels een persoonlijk gesprek, huisbezoek en/of een (computer) tekening.