100 jaar woonspecialist
3.500m2 wooninspiratie
Specialist in maatwerk kasten en banken!
Vakkundige stoffering

Wonen

Mooi wonen begint met mooie meubelen. Ze zorgen voor een stijlvol interieur, dankzij topmaterialen waar we topmerken die we voeren mee werken. Kom naar onze showroom in Oude Tonge in de omgeving van Middelharnis, Hellevoetsluis en Oud Beijerland om dat zelf te ontdekken of doe alvast inspiratie op. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag mooier te wonen. Zoekt u een compleet nieuw interieur of gaat het specifiek om de zitmeubelen of iets voor in de eetkamer? We zijn al 100 jaar uw woonspecialist en bieden in de showroom niet minder dan 3.500 m2 wooninspiratie.

Bank en andere zitmeubelen

Op het gebied van wonen zijn we bijvoorbeeld uw specialist in banken  en hoekbanken en vooral maatwerkbanken. Het zijn belangrijke elementen in het interieur, die heerlijk zitten en bovendien bijdragen aan de mooie uitstraling. 

Volledig ontspannen kan in de fauteuils  en nog beter in de relaxfauteuils, bijvoorbeeld terwijl u een goed boek leest. Het is heerlijk wonen met mooie meubelen, waarmee we u bijvoorbeeld helpen de woonkamer volledig opnieuw in te richten.